Vimexx hosting review en ervaringen

Vimexx is een bekende Nederlandse hosting partij voor je website of webmail. Het doel van Vimexx is simpel: kwalitatieve webhosting combineren met goede service en extra diensten als het aankopen van domeinen. Lees hier onze review en ervaringen van Vimexx hosting!

Ontvang gratis SEO e-book

Wat is Vimexx voor hosting provider?

Vimexx is een Nederlandse hosting provider waarbij je domeinnamen kunt kopen, webhosting kunt afnemen en ook je webmail kan laten beheren. Met de webmail, webshop en webhosting van Vimexx ben je verzekerd van kwaliteit en een goede service, dat is namelijk de standaard van het bedrijf. Het is niet voor niets dat het aantal klanten sinds de oprichting in 2015 enorm gegroeid is. 

Waarom kiezen voor Vimexx hosting?

Waarom je moet kiezen voor Vimexx als provider? Met zeer concurrerende prijzen voor shared webhosting, VPS, performance hosting, dedicated servers, webmail en domeinregistratie is Vimexx zeer interessant voor de beginner. De betaalbare pakketten, de stabiele en simpele hosting zorgen voor een probleemloze ervaring met de provider. Dus ben je op zoek naar een betaalbare, gebruiksvriendelijke en betrouwbare hostingprovider voor jouw website, webmail of webshop, dan kunnen we Vimexx aanraden.

Wat kost webhosting bij Vimexx?

Een belangrijk kenmerk van webhosting bij Vimexx is dat het erg goedkoop is. De aantrekkelijk geprijsde hostingpakketten zijn: Start (niet op de afbeelding), Medium, Plus, Compleet, Maximaal en Extreem. Wanneer we de prijzen van Vimexx gaan vergelijken met andere providers, zoals Versio en SiteGround, zien we dat webhosting bij Vimexx als goedkoopste uit te test komt. Bij Versio start het Brons NL pakket al vanaf €0,50 per maand en bij Vimexx betaal je voor het Start pakket €0,45 per maand. De goedkoopste webhosting vind je dus bij Vimexx!

webhosting prijzen bij vimexx

Goedkope webmail bij Vimexx

Bij Vimexx kan je ook webmail afnemen. Met webmail van de provider ben je overal ter wereld bereikbaar met een uniek e-mailadres en geniet je van DDoS beveiliging vanaf het Compleet pakket. Per pakket is de snelheid van de webmail anders. Zo is de snelheid van het Start pakket vele malen minder dan dat van het Maximaal en Extreme pakket. Dat is ook waar je met Vimexx webmail snel wil upgraden naar een sneller pakket.

vimexx webmail prijzen

Klantenservice: Een absoluut pluspunt

Het absolute pluspunt van Vimexx is de klantenservice die het te bieden heeft. De toewijding die het bedrijf heeft aan klantenservice is niet te vergelijken met dat van andere providers. Het support team is ontzettend enthousiast om te helpen bij vraagstukken over webmail, webhosting of VPS. Ze zijn bereikbaar via e-mail, tickets, WhatsApp en een live chatfunctie. Er nagenoeg altijd snel en bekwaam antwoord gegeven op je vragen. 

Website maken met Vimexx: WordPress hosting

Webhosting moet simpel, probleemloos en betaalbaar zijn. Dat zijn tenminste de woorden van Vimexx zelf. Na het testen van de WordPress hosting van Vimexx kunnen we concluderen dat ze dit zeker nakomen. Binnen enkele minuten kan je een WordPress website maken en wordt je website gehost op veilige, supersnelle webservers. Wil jij je eigen website maken met WordPress en gebruik maken van goedkope webhosting?

Webshop maken met Vimexx

Wil jij je eigen webshop maken met Vimexx als webhosting provider? Vimexx is een goede keuze voor het bouwen van een webshop met Magento, WooCommerce of Prestashop. Met deze open-source CMS platforms is een stabiele hosting een absolute must-have. Met Vimexx geniet je van stabiele webhosting, een hoge performance en een malware virus scanner. 

Wil jij genieten van stabiele webhosting voor je webshop?

De voordelen van Vimexx

+ Goede klantenservice

+ Goedkope pakketten webhosting en webmail

+ Snelle laadtijden

+ Groene stroom en voorzien van ISO certificaten

+ Gratis SSL-certifcaten

+ Spamfilters voor je website

De nadelen van Vimexx

Weinig flexibiliteit in looptijden van pakketten

Er worden transactiekosten in rekening gebracht per betaalwijze

Onze Vimexx ervaring

Wij van Professor Marketing hebben verschillende aspecten van de webhosting provider naast elkaar gelegd en een beoordeling gegeven. Bekijk hier onze ervaring:

Wat Onze beoordeling
Prijs
5/5
Gebruiksgemak
4,5/5
Schijfruimte
4,5/5
SSL certificaten
4,5/5
Beveiliging
4,5/5
Snelheid
4,55/5
Support
5/5

Is Vimexx aan te raden als hosting provider?

Meestal krijg je bij budgethosting op den duur de deksel op je neus. Het laat dan meestal wat te wensen over als het gaat om klantenservice, functies en snelheid. Bij Vimexx is dit echter allemaal dik in orde. Ben je op zoek naar een provider voor je webhosting of webmail, dan kunnen we Vimexx absoluut aanraden voor jouw project!

Laat hier je Vimexx review achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

vimexx review
Onze score:
4.6/5

Meer verkeer naar je website?

Download de gratis SEO e-book met tips en tricks van één van de meest toonaangevende toolkits op de markt! Download de e-book en geniet van ruim 60 minuten leesplezier!

semrush seo toolkit