(Online) Marketing tool reviews 2021

Binnen de marketing en online marketing branche zijn er talloze tools die je kunnen helpen bij het verbeteren van je prestaties of het je makkelijker maken je diensten uit te voeren. Professor Marketing heeft verschillende tools voor je naast elkaar gelegd en onafhankelijke reviews en ervaringen geschreven. Met deze informatie helpen we jou kiezen tussen de tools die jij nodig hebt.

Ontvang gratis SEO e-book

Onze reviews van (online) marketing tools

Hieronder kan je onze reviews vinden van de (online) marketingtools waar wij mee hebben gewerkt. De tools zijn onafhankelijk getest en beoordeeld. Laat je informeren door onze reviews en maak de juiste keuze voor jouw helpende tools. Je kan hier terecht voor reviews van tools binnen de volgende disciplines:

  • SEO
  • E-mailmarketing

SEO tool reviews: Welke SEO tool is het best?

Welke SEO tool is het best? In het onderstaande overzicht hebben we verschillende SEO tools beoordeeld en kan je zien welke wij als beste hebben gemarkeerd. Deze tools voor zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization) helpen je bij het analyseren van concurrenten, backlink profielen, content en zoekwoorden. De tools zijn gereviewed op basis van gebruiksvriendelijkheid, prijs, datasets, functies en monitoring. Hieronder kan je het overzicht vinden van de SEO tools die we hebben beoordeeld. Per SEO tool hebben we ook nog een uitgebreide review geschreven welke je kan lezen op de pagina waar via de button naar verwezen wordt. Zo kan je de SEMrush review en ContentKing review al lezen.

SEMrush logo
4.4/5
SE Ranking logo
4.7/5
contentking logo
4.3/5
searchmetrics logo
4.3/5

E-mailmarketing tool reviews

Welke e-mailmarketing tool of software is het best? Bekijk hier de reviews van onze e-mailmarketing software en tools die we hebben getest. 

ActiveCampaign
4.4/5
aweber logo
4.2/5

Meer verkeer naar je website?

Download de gratis SEO e-book met tips en tricks van één van de meest toonaangevende toolkits op de markt! Download de e-book en geniet van ruim 60 minuten leesplezier!

semrush seo toolkit