Beste webhosting providers van 2021 vergelijken

Hier vergelijk je eenvoudig de beste hostingproviders en pakketten met elkaar. We vergelijken webhosting op basis van prijs, ervaringen en specificaties. Vergelijk en kies het hostingpakket of provider die het beste bij je past. 

Ontvang gratis SEO e-book

Top 3 beste hosting providers vergelijken

Wil je graag een website of webshop starten en ben je op zoek naar webhosting? Vergelijk dan eerst alle aanbieders en pakketten met elkaar om de beste webhosting voor jouw website te vinden.

Wij helpen je bij het vergelijken van webhosting providers met een onafhankelijke blik. We beoordelen providers en pakketten op basis van prijs, kwaliteit, ervaringen en specificaties.

Bereid je goed voor en vergelijk hostingproviders bij Professor Marketing. Naast de vergelijking kan je ook reviews lezen over de specifieke webhosting providers. Lees hier de SiteGound review en Versio review.

Inhoudsopgave

versio logo
siteground logo

Versio vs SiteGround

Alle voor- en nadelen van Versio vs SiteGround op een rijtje. Welke hosting past het beste bij jouw project? Lees het hier!

bluehost logo
siteground logo

BlueHost vs SiteGround

Alle voor- en nadelen van BlueHost vs SiteGround op een rijtje. Welke past het beste bij jouw project? Lees het hier!

bluehost logo
versio logo

BlueHost vs Versio

Alle voor- en nadelen van BlueHost vs Versio op een rijtje. Welke hosting past het beste bij jouw project? Lees het hier!

Hosting vergelijken

Er is zo veel keuze op het gebied van webhosting dat het ontzettend moeilijk is om je gewenste hostingprovider te kiezen. Bij Professor Marketing helpen we je een handje door de beste webhosting aanbieders te vergelijken. Wil jij graag een nieuw domein aanschaffen of gebruik maken van webhosting? Dan ben je hier op de juiste plek!

Hoe vergelijken wij de providers?

Bij Professor Marketing doen we er alles aan om de keuze voor jouw nieuwe hosting provider zo makkelijk mogelijk te maken. Er zijn een aantal criteria waar wij de vergelijking op maken en uiteindelijk ook de reviews voor de aanbieders op schrijven. Zo beoordelen wij de providers op prijs, kwaliteit, snelheid en ervaringen van gebruikers.

Waarom Professor Marketing

Er zijn ook een aantal gratis aanbieders van hosting voor je website of webshop. Dit zijn de 6 beste gratis webhosting providers.

Top 10 beste hosting providers van Nederland

Wat zijn de beste hosting providers van Nederland? Dit is onze top-10:

  1. Vimexx
  2. SiteGround
  3. Versio
  4. Antagonist
  5. Bluehost
  6. TransIP
  7. Hostinger
  8. Neostrada
  9. Argeweb
  10. Mijndomein

Lees hieronder een toelichting van top-5 webhosting providers.

1. Vimexx

Vimexx is een van de grootste spelers in Nederland op het gebied van webhosting. De prijs/kwaliteit verhouding van Vimexx is uitstekend en dat maakt deze provider enorm populair. Daarnaast is Vimexx een duurzame speler en draait het volledig op groene stroom. Als kers op de taart beschikt deze provider ook nog over een ISO certificering en een uitstekende klantenservice. 

Wil je onze volledige ervaring lezen? Lees hier dan onze Vimexx review.

2. SiteGround

Internationaal is SiteGround al jaren een grote en bekende speler. In Nederland is deze provider ontzettend in opkomst. De entree op de Nederlandse markt is direct een schot in de roos. Gebruikers krijgen nu ook in Nederland de mogelijkheid alle functionaliteiten van SiteGround’s webhosting te gebruiken. Van shared hosting tot VPS hosting is SiteGround echt een aan te raden provider, en dat allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Wil je onze volledige ervaring lezen? Lees hier dan onze SiteGround review.

3. Versio

Versio is een bekende provider voor starters. Toch biedt deze aanbieder veel meer dan betaalbare webhosting. Versio beschikt over servers in Nederland met Nederlandse IP-adressen. Je krijgt zelf de keuze welke server je wil gebruiken voor de webhosting van jouw website of webmail. Met keuze uit ruim 40 applicaties en dagelijkse back-ups is Versio een zeer betrouwbare provider. 

Wil je onze volledige ervaring lezen? Lees hier dan onze Versio review.

4. Antagonist

Antagonist is een gerenommeerde partij op het gebied van webhosting. De provider loopt al jaren mee in deze wereld en heeft inmiddels heel wat ervaring met het hosten van websites, webshops en webmail. Antagonist is vooral gespecialiseerd in shared hosting en oplossingen voor simpele websites. Het switchen van basic website naar zeer professioneel is met deze webhosting provider zo gepiept.

5. Bluehost

Met ruim 20 jaar ervaring is Bluehost een bekende internationale speler op het gebied van hosting. Webhosting van Bluehost is betaalbaar, maar niet goedkoper dan bijvoorbeeld van SiteGround of Versio. Met webhosting van Bluehost krijg je direct toegang tot een groot aantal functies en een cPanel dashboard. De vrijheid die je met Bluehost hebt is een groot pluspunt van deze provider.

Wil je onze volledige ervaring lezen? Lees hier dan onze Bluehost review.

Meer verkeer naar je website?

Download de gratis SEO e-book met tips en tricks van één van de meest toonaangevende toolkits op de markt! Download de e-book en geniet van ruim 60 minuten leesplezier!

semrush seo toolkit