Helpdesk vergelijken

Helpdesk software helpt organisaties efficiënter communiceren met gebruikers en klanten. Helpdesk software kan helpen bij het beantwoorden van technische en functionele vragen. Dat wordt gedaan door verbeterde methodes voor het volgen van tickets, IT-beheer en klantenservice. Dankzij verschillende integraties van deze elementen kan jouw klantenserviceteam de eindgebruiker en klanten sneller en effectiever ondersteunen. Helpdesk tools kunnen ook de toevoer van nieuwe informatie van gebruikers vereenvoudigen. Dit draagt ook bij aan de bestaande kennis van een organisatie.

Ontvang gratis SEO e-book

Vergelijk helpdesk software

Een tevreden klant is dé sleuten om te groeien met jouw organisatie. Of de organisatie nou groot of klein is, klantenservice is essentieel. Met een helpdesk software kan je van de klant een ambassadeur maken. Daarnaast helpt deze helpdesk software je bij het verwerken van tickets, IT-beheer en heeft het direct invloed op je klantenservice. Deze ticketing software is dus echt onmisbaar voor een ambitieus bedrijf. Vergelijk hier de beste helpdesk software en kies het pakket dat het beste bij jouw organisatie past!

 

Klantenservice middels geautomatiseerde chatbots

De chatbot is een zeer nuttig hulpmiddel om vragen van klanten te filteren en op voorhand zelfs al te beantwoorden. Een groot voordeel van chatbots is dat deze helpen bij het sorteren van vragen van de gebruiker. Op deze manier komt de juiste vraag altijd bij het juiste serviceteam terecht. 

De chatbot is in te richten via WhatsApp, Messenger, Livechat, SMS en e-mail. Daarnaast beschikken de verschillende software aanbieders van deze chatbots ook nog eens met handige integraties met WordPress en andere website software.

Meer verkeer naar je website?

Download de gratis SEO e-book met tips en tricks van één van de meest toonaangevende toolkits op de markt! Download de e-book en geniet van ruim 60 minuten leesplezier!

semrush seo toolkit