One.com Review & Ervaringen: is deze websitemaker de moeite waard?

One.com is een websitemaker waar je de webhosting ook direct kunt onderbrengen. Wil jij weten of One.com de moeite waard is voor jouw website en webhosting? Lees dan hier de review!

Ontvang gratis SEO e-book

Wat is One.com?

One.com is een websitebouwer dat naast het bouwen van de website ook de webhosting aanbiedt. De pakketten van One.com zijn erg betaalbaar en vriendelijk voor de beginner. De Web Editor van het platform helpt je bij het maken van een website en is erg gebruiksvriendelijk. Het drag & drop systeem werkt zeer flexibel en biedt je de mogelijkheid om in no-time een schitterende website te bouwen. Een functionele website heb je met One.com dus zo gebouwd.

Toch is One.com niet bij iedereen even geliefd. Zo moet je bijbetalen als je gebruik wilt maken van de e-commerce functies. In onze ogen krijg je daarvoor wel direct de beschikbaarheid over stabiele en kwalitatieve functies voor een webshop. Ook is het aanmaken van een blog niet zo eenvoudig als bij andere websitemakers. Wanneer een blog heel erg belangrijk is voor de marketing van je bedrijf heb je met One.com toch wel een probleem.

Wat kost een website met One.com?

One.com biedt zeer betaalbare pakketten aan voor de beginnende webbouwer. De prijzen van het platform liggen echter wel een stuk lager dan pakketten van andere website bouwers zoals Jimdo en JouwWeb. Het enige nadeel is dat je bij One.com geen gratis proefperiode of website op een subdomein kan bouwen en bij andere websitemakers wel. Je zit dus direct vast aan een betaald pakket.

De prijzen voor een One.com website:

  • €1,99,- Beginner: Toegang tot de website builder, 100 e-mailaccounts toe te voegen en 50 GB schijfruimte.
  • €2,49,- Explorer: Toegang tot de website builder, WordPress geïnstalleerd in één klik, 100 GB schijfruimte en 200 e-mailaccounts toe te voegen
  • €2,99,- Enthusiast: Toegang tot de website builder, WordPress geïnstalleerd in één klik, 200 GB schijfruimte, 500 e-mailaccounts toe te voegen en 5 websites te gebruiken
  • €6,99,- Expert: Toegang tot de website builder, alle premium WordPress tools, 500 GB schijfruimte, 750 e-mailaccounts toe te voegen, geavanceerde beveiliging en 7 websites te gebruiken
  • €8,99,- Guru: Toegang tot de website builder, alle premium WordPress tools, 750 GB schijfruimte, 1.000 e-mailaccounts toe te voegen, gratis extra diensten voor marketing en beveiliging en 10 websites te gebruiken

Let op: bovenstaande prijzen zijn per maand.

Hieronder het overzicht van de One.com prijzen:

one.com prijzen

De voordelen van One.com

+ Gebruiksvriendelijk voor beginners

+ Ruime keuze uit professionele templates en designs

+ Goedkope pakketten inclusief webhosting

+ Gratis domeinnaam en SSL certificaat bij het afsluiten van een abonnement

+ Zeer sterke functies voor e-commerce webshops (wel extra bij te kopen)

De nadelen van One.com

Voor e-commerce functies moet je bijbetalen

Beperkte functies vergeleken met andere websitemakers

Wat Onze beoordeling
Prijs
5/5
Gebruiksgemak & UX
4,5/5
Design & Ontwerp
4,5/5
Functies
3/5
SEO (zoekmachine optimalisatie)
4.5/5
Blog
2/5
Support
4/5
Beveiliging
4/5

One.com screenshots

Met One.com kan je schitterende websites bouwen voor weinig geld. Qua functionaliteiten is het nog niet te vergelijken met andere websitemakers, maar toch kunnen we stellen dat het systeem prima werkt. Hierbij wat screenshots van templates en het systeem van One.com.

Een website maken met One.com, de moeite waard?

Met One.com kan je dus voor weinig geld een website bouwen en ook direct je webhosting onderbrengen. Dat is een groot voordeel van het platform. Qua functionaliteiten is One.com echter niet te vergelijken met websitemakers als Jimdo, JouwWeb en Webnode. De prijzen van deze platforms liggen wel iets hoger, maar daar krijg je ook wel meer voor terug.

Samengevat kunnen we concluderen dat One.com een prima keuze is voor een niet zo uitgebreide website. Wil je de website puur gebruiken als visitekaartje voor je bedrijf, dan is One.com uitermate geschikt. Als je toch liever wil beschikken over meer mogelijkheden, dan kunnen we andere websitemakers aanraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

One.com review
Onze score:
3.9/5

Meer verkeer naar je website?

Download de gratis SEO e-book met tips en tricks van één van de meest toonaangevende toolkits op de markt! Download de e-book en geniet van ruim 60 minuten leesplezier!

semrush seo toolkit