Webhosting reviews 2021

Er zijn talloze providers en diensten voor webhosting van jouw website of project. Wij hebben de bekende providers voor jou gereviewed en beoordeeld op basis van prijs, kwaliteit en functies. Lees de reviews en kies de hostingprovider die het beste past bij jouw project!

Ontvang gratis SEO e-book

Webhosting provider reviews

Hieronder kan je onze reviews vinden van de hostingproviders waar wij mee hebben gewerkt. De hosting is onafhankelijk getest en beoordeeld. Onze reviews zijn samengesteld door beoordelingen op basis van functionaliteiten, prijs en gebruiksvriendelijkheid. Op deze manier hebben we kunnen bepalen welke webhosting het beste past bij jouw nieuwe website, webshop, app of mail. In dit overzicht kan je de samenvatting van de reviews bekijken. Het is ook mogelijk om per hosting provider een uitgebreide review te lezen. Lees hier de SiteGround review of Versio review.

vimexx logo
siteground webhosting
versio logo
bluehost logo

Wat zijn de beste webhosting bedrijven?

Onze ervaring heeft ons geleerd dat SiteGround webhosting de beste keus is voor het hosten van een WordPress website, de algemene beste keus valt op Vimexx. Als officiële hosting partner van WordPress is SiteGround zeer betrouwbaar en beschikt het over snelle Nginx servers in Nederland. Vanaf het GrowBig pakket kan je back-ups inplannen en op deze manier zorgen voor en stabiele beveiliging van je data. 

Wanneer we naar de prijs kijken en toch een goede hosting provider moeten aanwijzen is Versio je ideale provider. Er zijn natuurlijk ook gratis webhosting providers, maar deze komen eigenlijk niet bij de beste providers terug. Versio is een Nederlands bedrijf dat stabiele webhosting aanbiedt voor een zeer laag instaptarief. De hosting wordt pas echt interessant vanaf het Zilver NL pakket waarbij je kan genieten van onbeperkt dataverkeer. 

Voor de beginner kunnen we Bluehost aanraden. Met Bluehost webhosting krijg je een domeinnaam het eerste jaar gratis en krijg je een gratis SSL certificaat bij je aankoop. Ook Bluehost is een officiële hosting partner van WordPress. Met één klik kan je WordPress al installeren, ideaal voor de beginner. Met de 24/7 support van Bluehost kan de beginner ook altijd genieten van de goede service van de hosting provider. Ben je nog niet bekend met webhosting, kies dan voor Bluehost!

Meer verkeer naar je website?

Download de gratis SEO e-book met tips en tricks van één van de meest toonaangevende toolkits op de markt! Download de e-book en geniet van ruim 60 minuten leesplezier!

semrush seo toolkit