ActiveCampaign review en ervaringen

ActiveCampaign als e-mailmarketing software gebruiken? Lees eerst onze review en ervaring van deze tool en beslis dan of ActiveCampaign geschikt is voor jouw e-mailmarketing campagnes!

Ontvang gratis SEO e-book

Wat is ActiveCampaign?

ActiveCampaign is een e-mailmarketing software systeem waarmee je gepersonaliseerde e-mails geautomatiseerd naar meerdere personen kunt versturen. Er zijn natuurlijk meer tools die dit kunnen, dus wat maakt ActiveCampaign dan zo uniek? We hebben de software en tool getest en over ervaring beschreven in deze review. Lees hier waarom ActiveCampaign een goede e-mailmarketing software is voor jouw nieuwe campagnes.

Waarom ActiveCampaign te gebruiken?

ActiveCampaign is een van de beste marketing automation tools op het gebied van e-mailmarketing. De tool beschikt over ontzettend veel mogelijkheden om nieuwsbrieven, acties en andere type e-mails kunt versturen naar je mailinglijst. Met redelijk lage instapkosten is ActiveCampaign een betaalbare e-mailmarketing software voor kleine bedrijven, MKB en grote bedrijven. Een ander groot voordeel van de software is dat je deze gratis kunt testen voordat je overstapt naar een betaald account.

WordPress en WooCommerce integratie

ActiveCampaign is ontzettend eenvoudig te integreren met WordPress en WooCommerce websites. Dit is een ander groot voordeel van de e-mailmarketing software. ActiveCampaign is als plugin te downloaden in je WordPress CMS en direct te gebruiken. De installatie en setup van de plugin is super eenvoudig en kan je zonder enige technische kennis zelf uitvoeren. Via deze video kan je zien hoe simpel het is. Een ander groot voordeel van ActiveCampaign is de integratie met de pagebuilder Elementor PRO. Via de Elementor formulieren kan je direct de koppeling maken met je ActiveCampaign account. 

Wat kost ActiveCampaign?

De prijzen van ActiveCampaign zijn voor alle bedrijfslagen interessant. Het Lite abonnement biedt een ongelimiteerd aantal e-mails voor maar $9,- per maand. Wil je profiteren van meer mogelijkheden, integraties en het aanmaken van landingspagina’s, dan is het populaire Plus pakket voor $49,- per maand aan te raden. Het meest populaire pakket is het Professional pakket. Met dit abonnement betaal je maandelijks $129,- en geniet je van alle mogelijkheden en kan je tot wel 50 gebruikers toevoegen. Meer dan 50 gebruikers toevoegen en optimale support ontvangen? Dan is het Enterprise pakket geschikt. Hieronder een overzicht van deze prijzen:

  • Lite: $9,- per maand
  • Plus: $49,- per maand
  • Professional: $129,- per maand
  • Enterprise: $229,- per maand

*Let op: wanneer je kies voor een jaarlijkse betaling bespaar je veel kosten op je ActiveCampaign abonnement

activecampaign prijzen

De voordelen van ActiveCampaign

+ Krachtige marketing automation

+ Eenvoudig te integreren met WordPress, WooCommerce & Elementor PRO

+ Uitgebreide data tracking (e-commerce tracking is beschikbaar voor de grotere pakketten)

+ Zeer gebruiksvriendelijk

+ Gratis data migratie vanaf andere e-mailmarketing platforms

+ Betaalbare pakketten

De nadelen van ActiveCampaign

Aantal mogelijkheden kunnen verwarrend zijn

Onze ActiveCampaign ervaring

Wij van Professor Marketing hebben verschillende aspecten van de ActiveCampaign e-mailmarketing tool naast elkaar gelegd en een review gegeven. Bekijk hier onze ervaring:

Wat Onze beoordeling
Gebruiksvriendelijkheid
4,5/5
Prijs
4,5/5
Features
5/5
Support
4/5
Designs & Editor
4/5

Is ActiveCampaign een geschikte tool voor e-mailmarketing?

Kunnen wij ActiveCampaign aanraden als e-mailmarketing software? Uit onze review is gebleken dat ActiveCampaign veel meer te bieden heeft dan Mailchimp, vooral voor de prijs die je per pakket moet betalen. We kunnen daarom met zekerheid zeggen dat we ActiveCampaign kunnen aanraden als e-mailmarketing software voor jouw campagnes!

ActiveCampaign
Onze score:
4.4/5

Meer verkeer naar je website?

Download de gratis SEO e-book met tips en tricks van één van de meest toonaangevende toolkits op de markt! Download de e-book en geniet van ruim 60 minuten leesplezier!

semrush seo toolkit