Versio review en ervaringen

Webhosting voor je website of e-mail nodig en heb je interesse in de diensten van Versio? Laat je eerst inspireren door onze onafhankelijke review over webhosting van Versio. Wat onze ervaring is met Versio lees je hier!

Ontvang gratis SEO e-book

Wat is Versio?

Versio is een Nederlands bedrijf dat ook actief is in België en het Verenigd Koninkrijk. In alle drie de langen heeft Versio een postadres en kantoor. In Nederland is dit kantoor gevestigd in Leeuwarden. Het webhosting bedrijf van eigen bodem biedt al hostingpakketten aan voor maar €2,50 per maand. Versio is dus een zeer voordelige keuze!

Wat kost hosting bij Versio?

Webhosting van Versio kan je al afnemen voor €0,50 per maand (normaal €2,50 per maand). Met dit Brons NL pakket geniet je van 5000 MB SSD schijfruimte en onbeperkt dataverkeer. Je kan met dit pakket 25 domeinen hosten en een onbeperkt aantal e-mailboxen beheren. Voor maar €0,50 per maand heb je dus al best veel mogelijkheden. 

Natuurlijk zal de 5000 mb schijfruimte redelijk snel in gebruik genomen worden bij een wat grotere website. Je kan dan voor €1,99 per maand overstappen op het Zilver pakket of kiezen voor het Groot pakket. Deze pakketten zijn uitermate geschikt voor beginners.

Hieronder het overzicht van Versio prijzen voor startende webbouwers.

versio webhosting review

Ben je wat meer ervaren met de bouw van websites of beschik je over een grotere website, dan is een groter pakket nodig. Versio biedt verschillende pakketten aan voor experts. Met deze pakketten geniet je van meer schijfruimte en alle mogelijke features van de Versio webhosting.

versio webhosting review prijzen

De voordelen van Versio webhosting

+ Goedkope instap pakketten

+ Onbeperkt dataverkeer

+ Onbeperkt aantal domeinen vanaf het Expert NL pakket

+ Up to date PHP versies voor bijvoorbeeld WordPress websites

+ Onbeperkt aantal e-mailboxen vanaf het Brons NL pakket

De nadelen van Versio webhosting

Geen telefonische klantenservice 

Trage reactie van chat of e-mail

Onze Versio ervaring

Wij van Professor Marketing hebben verschillende aspecten van de webhosting provider naast elkaar gelegd en een beoordeling gegeven. Bekijk hier onze ervaring:

Wat Onze beoordeling
Support
3/5
Schijfruimte
4,5/5
SSL certificaten
4,5/5
Beveiliging
4,5/5
Snelheid
4.5/5
Prijs
5/5

Is Versio aan te raden als webhosting provider?

Met Versio kan je heel voordelig webhosting afnemen en je website bouwen. We kunnen Versio zeker aanraden als provider voor kleinere websites, bijvoorbeeld portfolio’s, blogs en een bedrijfswebsite. Daarnaast zijn de grotere pakketten erg geschikt voor het beheren van grotere websites of meerdere websites. We kunnen Versio dus zeker aanraden!

Inhoudsopgave

versio logo
Onze score:
4.3/5

Meer verkeer naar je website?

Download de gratis SEO e-book met tips en tricks van één van de meest toonaangevende toolkits op de markt! Download de e-book en geniet van ruim 60 minuten leesplezier!

semrush seo toolkit