Websitemakers vergelijken

Hier vergelijk je eenvoudig website makers met elkaar. We leggen alle voor- en nadelen van de bekende website en webshop builders bloot en geven aan wat het beste past bij jouw behoeften en wensen. Van WordPress tot Wix en van Lightspeed tot Shopify. Laat je inspireren en kies de beste webbouwer voor jouw project!

Ontvang gratis SEO e-book

Vergelijk websitemakers en e-commerce platforms

Wil je graag een website of webshop starten en ben je op zoek naar een goede website maker of e-commerce platform? Wij vergelijken onafhankelijk alle bekende CMS platforms en website makers met elkaar om jou te helpen bij het kiezen van het beste systeem voor jouw nieuwe website of webshop. Vergelijk de websitebouwers met elkaar of lees onafhankelijke reviews. Lees hier de JouwWeb review, Webnode review of Jimdo review.

woocommerce vs shopify

WooCommerce vs Shopify

Alle voor- en nadelen van WooCommerce vs Shopify op een rijtje. Welke past het beste bij jouw project? Lees het hier!

webnode vs jouwweb

JouwWeb vs Webnode

JouwWeb vs Webnode. Welke website maker past het beste bij jouw project? Lees het hier!

wix vs wordpress

Wix vs WordPress

Alle voor- en nadelen van Wix vs WordPress op een rijtje. Welk CMS past het beste bij jouw project? Lees het hier!

Beste webshop software

Wat is de beste webshop software? Die vraag krijgen we regelmatig en kunnen we niet direct beantwoorden. De keuze voor de beste webwinkel software is afhankelijk van de situatie en het CMS (Content Management System) dat je wil gebruiken. Toch hebben we ons best gedaan om de beste software en programma’s voor je op een rijtje te zetten. Om het nog makkelijker te maken kan je met de onderstaande tool eenvoudig filteren en zodoende de beste webshop software vergelijken.

 

Meer verkeer naar je website?

Download de gratis SEO e-book met tips en tricks van één van de meest toonaangevende toolkits op de markt! Download de e-book en geniet van ruim 60 minuten leesplezier!

semrush seo toolkit