JouwWeb Review (2020): is JouwWeb een goede keuze?

JouwWeb is een Nederlandse website maker die veelal gebruikt wordt door beginnende (online) ondernemeringen. Denk hierbij aan kleine websites, webshops of portfolio’s. Het Eindhovense bedrijf bestaat sinds 2011 en beschikt over een zeer gebruiksvriendelijke editor waardoor kennis van HTML, CSS en JavaScript niet noodzakelijk is.

Ontvang gratis SEO e-book

Wat is JouwWeb?

JouwWeb is een Nederlandse website maker waarmee je snel en ontzettend gemakkelijk een kleine website, webshop of portfolio kunt maken. Het CMS staat bekend om haar gebruiksvriendelijke drag & drop editor waarmee je in korte tijd een mooie website kunt bouwen. Inmiddels zijn er meer dan 750.000 websites en webshops gebouwd met het Eindhovense systeem en biedt het erg veel mogelijkheden en ontwerptools voor beginners. Heb je geen kennis van HTML, CSS of JavaScript? Kies dan voor JouwWeb om jouw nieuwe website of webwinkel te beginnen.

Wat kost een JouwWeb website?

Met JouwWeb kan je voor weinig geld een website of webwinkel bouwen. Je kan het systeem gratis gebruiken of na 3 maanden overstappen op een betaald abonnement. Hiermee krijg je natuurlijk de beschikking tot meer functies. Hierbij de prijzen voor een JouwWeb website:

  • €0,- ALTIJD GRATIS: Een subdomein onder het jouwweb.nl adres. Geen eigen mailbox en geen webshop mogelijkheid, maar wel een blogfunctie. Ideaal voor de beginnende blogger of voor het bijhouden van een portfolio.
  • €8,- PRO: Eigen gratis domeinnaam en één mailbox. Ook de mogelijkheid om 10 producten in een webwinkel te verkopen. 
  • €16,- BUSINESS: Eigen gratis domeinnaam, XL  e-mailbox en onbeperkt aantal producten te verkopen in de webwinkel. Alle JouwWeb mogelijkheden tot je beschikking.

Let op: bovenstaande prijzen zijn per maand. Het voordeel van JouwWeb is dat je één maand opzegtermijn hebt en elk moment kan opzeggen. En betaal je in één keer voor een heel jaar, dan krijg je korting op de maandelijkse kosten.

Hieronder het overzicht van JouwWeb in een afbeelding.

wat kost een jouwweb website

De voordelen van JouwWeb op een rijtje

+ Ideaal voor kleine websites en portfolio’s

+ Erg betaalbare en flexibele abonnementen

+ Zeer goede ondersteuning

+ Zeer gebruiksvriendelijk voor de beginner

+ Eenvoudig te koppelen met Mollie payments

De nadelen van JouwWeb op een rijtje

Geen app-store of toe te voegen plugins.

Geen auteurs en tags toe te voegen aan het blog

Wat Onze beoordeling
Gebruiksgemak & UX
5/5
Templates & Sjablonen
4,5/5
Meertaligheid
4,5/5
Betaalmethoden
4,5/5
SEO (zoekmachine optimalisatie)
4.5/5
Blog
3,5/5
Support
5/5
Beveiliging
5/5

Is JouWeb aan te raden als website maker?

Heb je geen kennis van programmeren en wil je toch graag een website of webshop beginnen? Dan is JouwWeb een ideale start voor jouw project. Er zijn echter systemen met nog meer mogelijkheden. Lees bijvoorbeeld eens onze Webnode review. Dit systeem kunnen we aanraden voor de grotere projecten en websites.

Wil jij graag starten met het bouwen van je eigen website? Begin deze dan 3 maanden of altijd gratis met JouwWeb via de onderstaande knop. Veel succes!

jouwweb logo

Website bouwen met JouwWeb?

Onze score:
4.6/5
versio logo

De beste hosting provider voor jouw website in Nederland!

Download gratis SEO e-book

Lees de laatste SEO tips en tricks van één van de meest toonaangevende toolkits op de markt! Download de e-book en geniet van ruim 60 minuten leesplezier!

semrush seo toolkit