Waar staat WWW voor?

Het World Wide Web (WWW), ofwel het wereldwijde web, is een technische afspraak voor het wereldwijd aanbieden van internet, documenten en computerfunties.

Ontvang gratis SEO e-book

WWW = World Wide Web

WWW, staat sinds 1989 voor world wide web, ook wel wereldwijde web, of afgekort: het web. Het Web vormt de verzameling van documenten en computertoepassingen die via een netwerk over de gehele wereld gedeeld worden. Ook vormt omvat het WWW enkele technische afspraken om dat delen toe te staan.

Meer verkeer naar je website? Download het SEO e-book gratis!

Wat betekent World Wide Web (WWW)?

Het wereldwijde web is een netwerk van allerlei soorten informatie, zoals tekst, beeld, video of andere vormen van documentatie. Dit netwerk is ontstaan vanuit de standaard codetaal van het internet, namelijk HTML. Het World Wide Web is platformonafhankelijk en daarom bereikbaar vanaf iedere computer.

Je eigen WWW website maken?

Wist je dat je heel eenvoudig een eigen website kunt maken? Het kan tegenwoordig zelfs helemaal gratis. Lees hier hoe je zelf een gratis website kan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit bericht

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Recente artikelen

Hoe goed is jouw SEO kennis?

Doe de SEO quiz!

Meer verkeer naar je website?

Download de gratis SEO e-book met tips en tricks van één van de meest toonaangevende toolkits op de markt! Download de e-book en geniet van ruim 60 minuten leesplezier!

semrush seo toolkit